Montenegrin

Analitička kartica i putni nalozi

U skladu sa članom 28 stav 3 Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja Uprava za kadrove redovno objavljuje nedjeljne izvještaje analitičkih kartica i putnih naloga link.

JAVNI POZIV za učešće u programu stručnog osposobljavanja 2016/2017

 

Prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja, državni organi - institucije nadležne za poslove obrazovanja, zdravstva, policije, vojske i kulture, privredna društva u većinskom državnom vlasništvu kao i javne službe čiji je osnivač opština podnose Upravi za kadrove.

Opširnije...

Najava prezentacije: "Značaj upravljanja ljudskim resursima"

Uprava za kadrove u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Podgorici, Asocijacijom menadzera Crne Gore  kao i sa  Britanskom organizacijom NICO (Međunarodna organizacija sjeverne Irske)  organizovaće  prezentaciju pod nazivom „ Značaj upravljanja ljudskim resursima" dana 27. septembra 2016. godine sa početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Opširnije...

Najava obuke „Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku"

 

Uprava za kadrove u saradnji sa Britanskim savjetom u Crnoj Gori organizuje obuku na temu „Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku"

Opširnije...

Održana radionica: Izrada okvira kompetencija za visoko rukovodni kadar

Uprava za kadrove je u saradnji sa SIGMA-om organizovala radionicu na temu "Izrada okvira kompetencija za visoko rukovodni kadar" koja se održala 19. i 20.09.2016. godine u hotelu Splendid.

Opširnije...

Najava radionice: Izrada okvira kompetencija za visoko rukovodni kadar

Uprava za kadrove u saradnji sa SIGMA-om organizuje radionicu na temu Izrada okvira kompetencija za visoko rukovodni kadar. Radionica će se  održati u hotelu Splendid 19. i 20.09.2016 sa početkom u 10.00 sati.

Opširnije...

Oglas za poslove u Savjetu Evrope

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija obavještava da je objavljen link na kome se mogu naći informacije o rokovima i uslovima prijave za poslove oglašene od strane Savjeta Evrope .

LINK

METODOLOGIJA IZRADE PROGRAMA OBRAZOVANJA, CILJ I ISHODI UČENJA

U Upravi za kadrove je, danas, 07. septembra 2016. godine, održana radionica na temu: METODOLOGIJA IZRADE PROGRAMA OBRAZOVANJA, CILJ I ISHODI UČENJA.

Opširnije...

Indijski program tehničke i ekonomske saradnje „The Indian Technical and Economic Cooperation Programme“

Ministarstvo vanjskih poslova Indije objavljuje poziv za višemjesečne obuke u okviru projekta ITEC „Civilian Training Program“ (The Indian Technical and Economic Cooperation Programme), namijenjene službenicima državnih institucija za akademsku 2016/2017 godinu. Obuke se sprovode u saradnji sa preko 40 instituta iz Indije, a neki od njih su: Institut za menadžment (HM), Institut za masovne komunikacije (IIMC), Nacionalni institut za preduzetništvo i razvoj malih preduzeća, Univerzitet stranih jezika i drugi.

Opširnije...

Posjeta eksperata SIGMA-e

Uprava za kadrove u saradnji sa SiGMA-om realizuje projekat vezano za izradu Okvira kompetencija za visoko rukovodni kadar.

Opširnije...

Sastanak sa predstavnicima Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore

01.07.2016. godine

Danas je u Upravi za kadrove održan drugi, po redu, sastanak sa predstavnicima Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore po pitanju produbljivanja saradnje izmedju ove dvije institucije.

Opširnije...

ODLAŽE SE seminar PREDSTAVLJANJE NOVOG ZAKONA O UPRAVNOM POSTUPKU - 04-05.jul 2016.

Odlaže se seminar PREDSTAVLJANJE NOVOG ZAKONA O UPRAVNOM POSTUPKU koji je bio predviđen Planom realizacije obuka za lokalne službenike i namještenike iz središnjeg regiona Crne Gore za 04.-05. jul 2016. godine.

Opširnije...

Dodela sertifikata polaznicima obuka na temu "Bezbjednosna kultura u radu državnih organa"

Uprava za kadrove je 27. juna 2016. godine organizovala svečanu dodelu sertifikata polaznicima obuka na temu "Bezbjednosna kultura u radu državnih organa". 

Opširnije o događaju možete pročitati OVDJE.

Odlaganje seminara na temu "Razvoj planova integriteta"

Zbog tehničkih nemogućnosti za održavanje seminara na temu "Razvoj planova integriteta" koji je planiran za 30. jun 2016. godine, obavještavamo prijavljene službenike da se neće organizovati u planiranom terminu.

Novi termin održavanja seminara će biti naknadno utvrđen.

Kontakt: Ana Zečević, Sektor za obuku i razvoj kadrova, 020/201-036;  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Seminar "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" Bijelo Polje

Seminar na temu "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" održaće se 29-30. juna 2016. godine, s početkom u 10h u Skupštinskoj sali Opštine Bijelo Polje.

Predavači su Snežana Radović, predsjednica Komisije za žalbe i Danijela Nedeljković-Vukčević, načelnica Direkcije za državnu upravu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kontakt osoba: Ana Zečević, Sektor za obuku i razvoj kadrova, 020/201-036; Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Agenda

Održan seminar na temu "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" u Herceg Novom

Uprava za kadrove je po za zahtjevu Opštine Herceg Novi 23. i 24. juna 2016. godine realizovala dvodnevni seminar  na temu "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" na kome su predavači Mileva Todorović i Senka Klikovac upoznale učesnike i na jasan način bliže predočile predmet predavanja upoznavajući ih sa novinama koje donosi novi Zakon o upravnom postupku.

Opširnije...

Početak realizacije novog projekta: Izrada i dobijanje akreditacije Programa za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove će iduće nedelje  u periodu od 27. do 30.06.2016. godine ugostiti eksperta iz oblasti upravljanja ljudskim resursima g-dina Pail-a McCallion-a sa kojim ima uspješnu saradnju unazad četiri godine, a koja je nastavljena u vidu novog projekta koji se tiče izrade i dobijanja akreditacije Programa za upravljanje ljudskim resursima.

Opširnije...

Najava obuke „Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku"

Uprava za kadrove u saradnji sa Britanskim savjetom u Crnoj Gori organizuje obuku na temu „Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku"

Obuka će se održati dana 27.,28., 29. i 30. juna sa početkom u 09:30 u prostorijama Uprave za kadrove.

Opširnije...

U saradnji sa ENA održana radionica na temu "Javno djelovanje u cilju promovisanja raznolikosti i borbe protiv diskriminacije u državnoj upravi"

Uprava za kadrove u saradnji sa ENA-om (Francuskom školom za državnu upravu), u  cilju promovisanja raznolikosti i jednakosti u državnoj upravi, dana 13. juna 2016. godine organizovala je radionicu na temu "Javno djelovanje u cilju promovisanja raznolikosti i borbe protiv diskriminacije u državnoj upravi".

Opširnije...

Seminar "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" Herceg-Novi

Seminar na temu "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" održaće se 23-24. juna 2016. godine u 10h po zahtjevu  Opštine Herceg Novi, za 23 službenika iz Sekretarijata za finansije, turizam i privredu, Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju, Službe komunalne policije i Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport.

Predavači: Mileva Todorović i Senka Klikovac.

Kontakt osoba: Ana Zečević, Sektor za obuku i razvoj kadrova, 020/201-036,  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Strana 1 od 27

 

obavještenja

Obavještenja kandidatima - arhiva Datumi provjere sposobnosti, Rezultati sa postupka provjere sposobnosti >> >>
Primjer testa za poznavanje rada na računaru (word, excel, internet, power point) Primjer testa za poznavanje rada na računaru (word, excel, internet, power point) >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Poreske uprave; postavljeno 30.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst internog oglasa unutar državnog organa, objavljenog dana 23.07.2016. godine, za potrebe Ministarstva finansija- Poreska uprave i Rang Listu ... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Ministarstva finansija; postavljeno 30.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst internog oglasa unutar državnog organa, objavljenog dana 18.08.2016. godine, za potrebe Ministarstva finansija, i Rang Listu za izbor kandid... >>
Datum provjere sposobnosti [Osnovnog suda u Kolašinu; postavljeno 29.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu koji je Uprava za kadrove 05.09.2016. godine objavila za potrebe Osnovnog suda u Kolašinu za radno m... >>
Datum provjere sposobnosti [Ministarstva finansija – Uprave za nekretnine; postavljen 29.09.2016.] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu koji je Uprava za kadrove, dana 18.06.2016. godine objavila za potrebe  Ministarstva finansija U... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Suda za prekršaje u Bijelom Polju; postavljeno 27.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst internog oglasa unutar državnog organa, objavljenog dana 20.08.2016. godine, za potrebe Suda za prekršaje u Bijelom Polju, koju je utvrdila... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Ministarstva odbrane; postavljeno 27.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa, objavljenog dana 30.07.2016. godine, za potrebe Ministarstva odbrane i Rang Listu za izbor kandidata, koju je utvrdila Uprava ... >>
Datum provjere sposobnosti [Uprave za inspekcijske poslove; postavljeno 27.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po internom oglasu unutar državnog organa, koji je Uprava za kadrove 07.09.2016. godine objavila za potrebe Uprave za... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Apelacionog suda Crne Gore; postavljeno 26.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst internog oglasa unutar državnog organa, objavljenog dana 09.07.2016. godine za potrebe Apelacionog suda Crne Gore i Rang Listu za izbor kand... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Uprave za šume; postavljeno 23.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa, objavljenog dana 30.07.2016. godine za potrebe Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja – Uprave za šume, Rang Listu z... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija; postavljeno 22.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst internog oglasa između državnih organa, objavljenog dana 15.08.2016. godine, za potrebe Ministarstva pravde Zavoda za izvršenje krivičnih... >>
Datum provjere sposobnosti [Uprave za nekretnine; postavljeno 22.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu br. 02/1-112/16-10248/2 koji je Uprava za kadrove dana 18.06.2016. godine objavila za potrebe Minista... >>
Datum provjere sposobnosti [Ministarstva finansija; postavljen 22.09.2016.] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu, koji je Uprava za kadrove 09.07.2016. godine objavila za potrebe Ministarstva finansija, za radna mj... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Vrhovnog suda; postavljeno 21.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa, objavljenog dana 11.07.2016. godine za potrebe Vrhovnog suda i Rang Listu za izbor kandidata, koju je utvrdila Uprava za kadro... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Osnovnog suda u Kotoru; postavljeno 21.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa, objavljenog dana 09.07.2016. godine, za potrebe Osnovnog suda u Kotoru i Rang Listu za izbor kandidata, koju je utvrdila Uprav... >>
Datum provjere sposobnosti [Ministarstva finansija; postavljeno 21.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu br. 02/1-112/16-12836/2 koji je Uprava za kadrove dana 20.08.2016. godine objavila za potrebe Minista... >>
Datum provjere sposobnosti [Uprave za nekretnine; postavljeno 20.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu koji je Uprava za kadrove 30.07.2016. godine objavila za potrebe Ministarstva finansija – Uprave za... >>
Datum provjere sposobnosti [Poreske uprave; postavljeno 20.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po internom oglasu unutar državnog organa koji je Uprava za kadrove 23.07.2016. godine, objavila za potrebe Ministars... >>
Datum provjere sposobnosti [ Apelacionog suda Crne Gore; postavljen 16.09.2016.] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po internom oglasu unutar državnog organa, koji je Uprava za kadrove 09.07.2016. godine objavila za potrebe Apelacion... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, postavljeno 16.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa i rang listu za izbor kandidata objavljenog dana 13.08.2016 godine., za potrebe Ministarstva za informaciono društvo i telekom... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Agencije za sprječavanje korupcije; postavljeno 14.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa i rang listu za izbor kandidata objavljenog dana 30.07.2016. godine, za potrebe Agencije za sprječavanje korupcije, koju je ut... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Agencije za zaštitu konkurencije; postavljeno 13.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa, objavljenog dana 13.08.2016. godine, za potrebe Agencije za zaštitu konkurencije, i Rang Listu za izbor kandidata, koju je ut... >>
Datum provjere sposobnosti [Uprave za šume; postavljeno 13.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po internom oglasu unutar državnog organa, koji je Uprava za kadrove 30.07.2016. godine objavila za potrebe Ministars... >>
Datum provjere sposobnosti [Ministarstva odbrane; postavljeno 13.09.2016] Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu koji je Uprava za kadrove, dana 30.07.2016. godine objavila za potrebe Ministarstva odbrane za radno ... >>
Rezultati sa postupka provjere sposobnosti [Agencije za zaštitu životne sredine; postavljeno 13.09.2016] Poštovani kandidati, u daljem tekstu možete izvršiti uvid u tekst javnog oglasa i rang listu za izbor kandidata objavljenog dana 08.08.2016. godine, za potrebe Agencije za zaštitu životne sredine, koju je ... >>

Specifični programi obuke

specifichan program obuke

Publikacije

publikacije_mix_2_new

Korisni linkovi

KORISNI_LINKOVI
You are here: Home