grb   Crna Gora - Uprava za kadrove

home | mapa sajta | english

Aktuelnosti

21.01.2011.
Najava: Novi sajt Uprave za kadrove

Obavještavamo vas da ćemo u srijedu, 26.01.2011. godine, startovati sa novim sajtom! »

21.01.2011
NAJAVA

Uprava za kadrove u saradnji sa SIGMA-om (Podrška unapređenju sistema državne uprave u zemljama centralne i istočne Evrope) organizuje petodnevnu radionicu na temu: Podrška Ministarstvu unutrašnjih poslova – Projektovanje IPA 2011 projekta kroz primjenu AURUM strategije, koja će se održati u periodu od 24-28 Januara 2011. godine u prostorijama Regionalne škole za državnu upravu (ReSPA) u Danilovgradu.»

20.12.2010. godine
Seminar: „Primanje i procesuiranje prijava i zaštita lica koja prijavljuju korupciju“

Dana 20.12.2010. godine u prostorijama Uprave za kadrove održan je seminar na temu „Primanje i procesuiranje prijava i zaštita lica koja prijavljuju korupciju“.

Uprava za kadrove u saradnji sa Upravom za antikorupcijsku inicijativu organizovala jednodnevni seminar/predavanje na temu: „Primanje i procesuiranje prijava i zaštita lica koja prijavljuju korupciju“
»

09.12.2010
Okrugli sto: Prezentacija „Policy paper-a“ o državnim službenicima i namještenicima

Dana 10.12.2010 god.u hotelu Podgorica biće održan okrugli sto koji zajednički organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave i Uprava za kadrove u saradnji sa SIGMA-om (Podrška unapređenju sistema državne uprave u zemljama centralne i istočne Evrope) i Norveškim DSSR projektom povodom prezentacije nacrta „Policy paper-a“ o državnim službenicima i namještenicima.

»

08.12.2010
Radionica: Novi Zakon o državnim službenicima i namještenicima- Merit sistem- sistem zapošljavanja po zaslugama

Uprava za kadrove u saradnji sa Norveškim DSSR projektom organizuje radionicu dana 09.12.2010 pod nazivom novi Zakon o državnim službenicima i namještenicima- Merit sistem- sistem zapošljavanja po zaslugama. »

24.11.2010
Peta godišnja konferencija na Zapadnom Balkanu

Dana 25 i 26 novembra 2010 godine u prostorijama Regionalne škole za državnu upravu ReSPA-e, biće održana Peta godišnja konferencija Zajednice praktičara u oblasti menadžmenta ljudskih potencijala u strukturama državne službe na Zapadnom Balkanu Upotreba kompetencija u upravljanju državnim službenicima na Zapadnom Balkanu»

19.11.2010.
Konferencija: „Unapređenje sistema upravljanja ljudskim resursima kroz proces ocjenjivanja rada državnih službenika i namještenika“

Dana 22. i 23. novembra 2010.godine u prostorijama Regionalne škole za državnu upravu-ReSPA u Danilovgradu održaće se, u okviru crnogorskog predsjedavanja Centralnom evropskom inicijativomu, konferencija na temu: „Unapređenje sistema upravljanja ljudskim resursima kroz proces ocjenjivanja rada državnih službenika i namještenika“. Konferenciju organizuje Uprava za kadrove u saradnji sa Centralnom evropskom inicijativom. »

Svečano otvaranje Regionalne škole za državnu upravu- ReSPA-e

Dana 11.11.2010 sa početkom u 12 sati svečano je otvorena Regionalna škola za državnu upravu ReSPA-e u Branelovici, Danilovgradu.
Školu su svečano otvorili premijer Crne Gore g-din Milo Đukanović kao i evropski komesar za proširenje i politiku susjedstva g-din Štefan File.
»

09.11.2010.
ReSPA „Dan otvorenih vrata“

Regionalna škola za državnu upravu (ReSPA) u saradnji sa Upravom za kadrove organizuje „Dan otvorenih vrata“ u subotu 13. novembra 2010. godine.
Nakon svečanog otvaranja Regionalne škole za državnu upravu (ReSPA) 11. novembra 2010. godine, škola otvara vrata građanima koje sa zadovoljstvom poziva da u periodu od 10:00 h do 14:00 h posjete školu i upoznaju se sa njenim aktivnostima koje su nastale kao rezultat zajedničkih napora zemalja članica, a uz podršku Evropske unije. »

09.11.2010
Studijska posjeta Parizu

U periodu od 17. do 20. oktobra 2010. godine predstavnici Uprave za kadrove i Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave; Jadranka Đurković pomoćnica direktorice, Đuro Nikač pomoćnik direktorice, Veselin Vukčević pomoćnik ministra kao i Mladen Jovović pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i javne uprave boravili su u studijskoj posjeti u Parizu.»

 dokumenti

word  Obrazac za objavu slobodnog radnog mjesta

word Obrazac za ocjenjivanje rada državnog službenika i namještenika

word  Prijava za pohađanje seminara
word Prijava za pohađanje kursa stranih jezika (332KB)
word Prijava za pohađanje kursa računara
word Odjava sa seminara/kursa
word Program osposobljavanja pripravnika
word Vodič za pristup informacijama

word Obrazac za imenovanje kontakt osobe za obuku

word KIS - obrazac za korisnički nalog
word KIS - obrazac za pregled ažurnosti podataka
Metodologija za izradu akata o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji:
Metodologija
Opšti obrazac
Obrazac za pregled propisa
Saradnja sa zajednicom opština CG
Prijava za pohađanje seminara ZAJEDNICA OPŠTINA
 


Uprava za kadrove - Javni oglasi
Uprava za kadrove - Interni oglasi
Uprava za kadrove - Javni konkursi

CV Ministarstvo uredjenja prostora i zaštite životne sredine

 

obavještenje

PSU_2010/2011

Metodologija za izradu akata o unutrašnjoj org. i sistemat.

 

sektor za obuku i razvoj kadrova

 

Međunarodna saradnja

 

strategija

 

 

najave seminara

 


poziv na saradnju


U toku su završni zanatski radovi na rekonstrukciji postojećeg objekta i na izgradnji novog objekta za potrebe Regionalne škole za državnu upravu, kao i radovi na uređenju terena.

 

 

 

Uprava za kadrove
Jovana Tomaševića 2A
Podgorica
tel/fax +382 020 202 290
info@uzk.co.me

     
EAR Izradu web stranice Uprave za kadrove stručno i finansijski je podržao projekat "Podrška reformi državne uprave u Crnoj Gori / PARiM II" (2006) koji finansira EU, a realizuje Evropska agencija za rekonstrukciju www.ear.eu.int  
     
   | Home | O nama | Kadrovsko upravljanje | Razvoj kadrova | Informacioni sistem | Publikacije |   
   | Aktuelnosti | Saradnja | Korisni linkovi | Foto galerija |